Taal: Nederlands
Wissel van taal:

Colofon

De apps CoronaCheck en CoronaCheck Scanner zijn ontwikkeld door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De apps hadden niet tot stand kunnen komen zonder de hulp van tientallen experts, ervaringsdeskundigen en een grote opensource-community van burgers die heeft meegekeken en getest tijdens de ontwikkeling.

Broncode

De broncode van de app en de achterliggende systemen zijn volledig openbaar. Je kunt alle code terugvinden op GitHub. Zo is de precieze werking van de app controleerbaar en helpen de vele ogen bij het opsporen van eventuele kwetsbaarheden.

Bijdragen

De ontwikkeling van CoronaCheck, de uitgifte van coronabewijzen voor reizen en de aansluiting op de Europese gateway zijn mede mogelijk gemaakt dankzij een financiƫle bijdrage van de Europese Unie.

Medegefinancierd door de Europese Unie

Naast de auteurs van de diverse open-source third-partybibliotheken hebben we bijdragen ontvangen van heel veel andere mensen.

Licenties, voorwaarden en disclaimers voor de apps

Deze licenties, voorwaarden en disclaimers vormen een integraal onderdeel van de totstandkoming en distributie van de iOS- en Android-apps.

Licenties, voorwaarden en disclaimers voor de backend

Licenties voor de backend:

Third-partybibliotheken voor de backend:

Melden van kwetsbaarheden

Ontdek je een zwakke plek of kwetsbaarheid in de CoronaCheck-app, CoronaCheck Scanner of op deze website? Dat willen we graag weten. Meld de kwetsbaarheid via security@coronacheck.nl, dan bekijken wij het probleem en lossen we dit zo snel mogelijk op.