Meestgestelde vragen
Taal: Nederlands
Wissel van taal:

Colofon

De apps CoronaCheck en CoronaCheck Scanner zijn ontwikkeld door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De apps hadden niet tot stand kunnen komen zonder de hulp van tientallen experts, ervaringsdeskundigen en een grote open source community van burgers die heeft meegekeken en getest tijdens de ontwikkeling.

Broncode

De broncode van de app en de achterliggende systemen zijn volledig openbaar. Je kunt alle code terugvinden op GitHub. Zo is de precieze werking van de app controleerbaar, en helpen de vele ogen bij het opsporen van eventuele kwetsbaarheden.

Bijdragen

De ontwikkeling van CoronaCheck, de uitgifte van coronabewijzen voor reizen en de aansluiting op de Europese gateway is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiƫle bijdrage van de Europese Commissie.

Logo Europese Commissie

Naast de auteurs van de diverse open source, 3rd party bibliotheken hebben we bijdragen ontvangen van heel veel andere mensen.

Applicatie licenties, Condities en Disclaimers applicatie

Deze licenties, voorwaarden en disclaimers vormen een integraal onderdeel van zowel de iOS- en Android distributie als de mobiele applicatie.

Backend licenties, Condities en Disclaimers

Backend licenties:

Third party bibliotheken voor de backend:

Melden van kwetsbaarheden

Ontdek je een zwakke plek of kwetsbaarheid op de CoronaCheck, CoronaCheck Scanner of op deze website? Dat willen we graag weten. Meld de kwetsbaarheid via security@coronacheck.nl, dan bekijken wij het probleem en lossen dit zo snel mogelijk op.